Заради покупців: сьогодні продовжують будувати на клумбі магазин "Ятрань" (ФОТО)

24.06.2018 12:31
image

В обласному центрі на клумбі біля зупинки  «Магазин «Мелодія»», що на вулиці Великій Перспективній, проводяться земляні роботи задля зведення торговельного павільйону. Недивлячись на обурення та акції протесту містян, у недільний день підприємство «Ятрань» продовжило будівництво фірмового магазину сьогодні, 24 червня. Про це повідомляє
медіапортал DOZOR.

На обурення місцевих мешканців будівельники відповідають, що "просто вимушені виконувати вказівки замовника". Нагадаємо, металева конструкція з'явилася на клумбі минулого тижня. В управліннях міськради офіційно даний факт відмовилися коментувати.

На підприємстві "Ятрань" спочатку відхрещувалися від причетності до будівництва, утім, потім визнали, що конструкція дійсно належить їм. Мовляв, усі дозволи є, а павільйон на клумбі зводять на прохання покупців.

Тим часом продовжилося будівництво торговельного павільйону "Ятрань" на тротуарі вулиці Соборної і зведення літнього майданчику ресторану "Familia Garden" на пішохідній частині по вул.Шевченка.

Жителі обласного центру, обурені будівництвом торговельних  павільйонів «Ятрань»  на тротуарах та газонах міста, оголосили бойкот продукції підприємства «Ятрань». У соцмережах з'явилися численні пости із хештегами "гудбай_ Ятрань" та "Я не купую в Ятрань". Утім, вочевидь, суспільна думка не турбує керівництво міста.

image
image
image

Фото Олексія Каприці

Переглядiв: 2811