Кіровоградські авіамоделісти здобули перемогу в змаганнях (ФОТО)

25.09.2018 05:30
image

Команда кіровоградських авіамоделістів здобули перемогу в обласних змаганнях серед учнівської молоді з авіамодельного (вільнолітаючі моделі літаків) та ракетомодельного спорту. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в департаменті освіти ОДА.

Так, змагання, присвячені 100-річчю від дня народження Василя Сухомлинського, пройшли в селі Федорівка Кіровоградського району.

В результаті змагань ракетомоделістів перше місце посілакоманда ракетомоделістів Гайворонського районного центру дитячої та юнацької творчості (керівник Олександр Майданюк). Друге місце в змаганнях посіла команда комунального закладу «Кіровоградський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» (керівник Денис Апостолов), а третє місце -  команда Новоукраїнського міського центру дитячої та юнацької творчості «Зоріт».

В результаті змагань з авіамодельного спорту (вільнолітаючі моделі літаків ) перше місце кубком посіли авіамоделісти кіровоградської станції юних техніків (керівник команди Сергій Семенюта).  Друге місце за результатами залікових стартів посіла команда комунального закладу «Кіровоградський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» (керівник Віктор Гуля), на третьому місці – команда Олександрійського будинку дитячої та юнацької творчості (керівник Віталій Стріленко).

Також в рамках заходу працівники авіаційного спортивного клубу Товариства сприяння оборони України провели для дітей  цікаву екскурсію на летовищі.

image
image
image
Переглядiв: 651