У Кіровограді продовжили допит неповнолітнього підозрюваного у вбивстві таксиста

08.02.2018 11:50
image

У Ленінському районному суді продовжився допит неповнолітнього підозрюваного у жорстокому вбивстві таксиста сьогодні, 8 лютого. Про це повідомляє DOZOR.

Так, хлопця почали питати про те, що відбулося після здійснення злочину.

«На дачі Царенка (другий підозрюваний, - ред.) він сказав мені переодягнутися у свою куртку і сам переодягнув верхні одяг. Потім він сказав почекати вдома, а сам вийшов,  його не було хвилин 5-10. Слідів крові я не бачив на одязі. Згодом він повернувся без курток, зачинив будинок і ми пішла до мене додому. Я бачив вогнище на території біля будинку і його не погасили. Телефон, який Царенко забрав у водія, він викинув у кущі, десь біля Полтавського мосту. Я декілька разів казав, що я хочу зателефонувати до поліції. Але він сказав,  що не треба, бо буде теж саме, що з таксистом. З часу, коли я прийшов додому, я не пам'ятаю нічого. Пам'ятаю вже з наступного дня, коли пішов до школи. Нікому нічого не розповідав, тому що боявся»,– відповідав неповнолітній.

Також хлопець сказав, що підозрюваного Царенка знав з 8 років та вважав старшим братом.

«Він приходив одночасно і до мене, і до мами. Я не знаю, чи зустрічалася моя мама з ним. Він залишався у нашому будинку на ніч. З мамою в ліжку. Мій батько загинув, коли мені було 2 роки. Я його вважав старшим братом. Мені було цікаво з ним спілкуватися», –  говорить неповнолітній.

Допит хлопця  тривав  годину, після чого він заявив, що недобре себе почуває, і судове засідання знову перенесли.

Нагадаємо, 29 березня 2017 року  поліцейські знайшли тіло кіровоградського таксиста Євгена Орлова, якого рідні розшукували кілька днів. За інформацією правоохоронців, чоловік через оператора таксі отримав замовлення. Двоє осіб, серед яких учень одного з навчальних закладів міста, завчасно спланували заволодіти авто і грошима, які міг мати при собі водій.  Коли ж чоловік вийшов із салону, аби за проханням клієнтів покласти до багажного відділення сумку, його кілька разів вдарили в спину. Як стемніло, вивезли тіло на околицю Кіровограда та залишили разом із автомобілем.

Як повідомляв DOZOR, на минулому засіданні неповнолітній підозрюваний у вбивстві Пугаченко казав, що не вбивав таксиста, а дивився.

Переглядiв: 2189