У Лісопарковій обпилюють дерева (ФОТО)

12.03.2018 09:44
image

В обласному центрі поблизу озера Кошаче око працівники КП «Благоустрій» обрізають дерева сьогодні, 12 березня. Про це на сторінці у Фейсбук повідомила екозахисник Надія Паливода, інформує DOZOR.

««Благоустрій» продовжує різати всі дерева, які там є - по замовленню місцевого бізнесмена Василя Рубана по 700 грн за дерево. Обрізали всі тополі вздовж доріжки, оскільки там можуть гілки падати на велосипедистів. Доріжка вже лиса і в обрубках лишилася. Тепер взялися за посадку, де взагалі ні доріжок, ні стежок. Просто зелена зона, де живуть пташки, і нікому ці дерева там не заважають. Людина підійшла, поцікавилася документами - прилетів Рубан з погрозами та заявив, що буде вирізати всі тополі на цьому кутку.  Спецінспекція, ви де? Я ще тиждень назад подала заяву, де чітко написала, що ріже «Благоустрій», на замовлення, за гроші. З номерами техніки. Якийсь бізнесмен знищує цілу зелену зону, а ні одна служба міста не може нічого зробити?» - обурюється Паливода.

Натомість у КП «Благоустрій» стверджують, що обрізка дерев проводиться без знищення та не через замовлення бізнесмена.

«Я можу сказати, що ми проводимо роботи, згідно з замовленням головного управління ЖКГ. Проводиться формувальна обрізка дерев, їх ніхто не видаляє. Обрізка проводиться саме у цей час, у таких погодних умовах мають проводиться дані роботи. Бізнесмен в даному випадку добровільно та безкоштовно надав нам вишку для робіт», - розповів у коментарі сайту DOZOR керівник КП «Благоустрій» Віктор Луценко.

  

image
image
image
Переглядiв: 1502