Активісти провели екорейд на території Лісопаркової

27.05.2018 08:01
image

У обласному центрі на території Лісопаркової  біля кафе «Два капітани» волонтери та активісти громадської організації "Перспектива молоді" провели екорейд  ввечері 26 травня. Про це  медіапорталу DOZOR повідомили організатор заходу.

Так, волонтери та активісти громадської організації «Перспектива молоді» в рамках проекту «Екопатруль» за дві години прибирання зібрали два контейнери сміття. 

«Для того, щоб прибрати усю територію Лісопаркової зони, потрібен, мабуть, не наш екорейд, а загальноміське прибирання. Це місце користується популярністю серед містян і абсолютно вся територія вкрита шаром сміття», - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR Дмитро Бабак. 

Бажаючі долучитися до екорейду можуть заповнити анкету волонтера за даним посиланням. Деталі за номером: 066 61 65 128 (Дмитро). 

Як раніше повідомляв DOZOR, з ініціативи громадської організації  «Перспектива молоді» стартував проект «Екопатруль».Мета проекту – зробити Кіровоград чистішим. Перша локація, на якій прибрали сміття – прибережна зона у міському саду з боку мікрорайону Арнаутово.

Нагадаємо, у Кіровограді відбулися екорейди за участю волонтерів та учасників громадської організації "Перспектива молоді"

Переглядiв: 981