«Алкогольне» кафе у навчальному закладі Кіровограда: суд вирішив закрити, а міськрада  буде оскаржувати

17.04.2017 11:10

image

Господарський суд Кіровоградської області прийняв рішення про закриття лаунж-бару «Облака» у приміщенні  Кіровоградського кібернетико-технічного коледжу. Про це сайту DOZOR повідомили у обласній прокуратурі.

«Наш позов в інтересах Кіровоградської міської ради до ФОП Коваленко С.І., Кіровоградського кібернетико-технічного коледжу, ТОВ «Адванс-8000» про визнання недійсним договору та повернення приміщення розміром 320,4 кв.м, яке незаконно використовувалось для розміщення кафе, задоволено. Варто зазначити, що, крім використання приміщення коледжу не для навчального процесу, суспільну небезпечність діяльності кафе створювало те, що в ньому реалізовувались алкогольні напої. Вказаний факт був зафіксований працівниками поліції, якими складено протоколи про адміністративне правопорушення, винних осіб притягнуто до відповідальності», - прокоментувала начальник відділу ювенальної юстиції прокуратури області Алла Мороз.

Проте, за словами Мороз, міська влада, в інтересах якої, власне, діяли правоохоронці, планує оскаржувати дане рішення. Нагадаємо, правоохоронці, довівши правоту у суді,  це вже друге «виселяють» кафе з приміщення навчального закладу, а міська влада «заселяє» знову.

 «10 квітня після судового процесу представник міської ради заявив про намір подавати апеляцію», - зазначила прокурор.

Цікаво, що ще два місяці тому у міськраді запевняли, що стоятимуть на боці закону і цього разу підтримаю прокуратуру у суді й апеляцій не буде.

Про те, як і чому у приміщенні навчального закладу Кіровограда продають алкогольні напої – у матеріалі сайту DOZOR.

Переглядiв: 1816