Бандита з Кіровоградщини, який вбив бізнесмена та напав на  столичного лікаря, судитимуть

08.10.2018 15:49

В Оболонському районному суді Києва судутимуть 27-річного уродженця Кіровоградщини, який разом зі спільником з Черкащини напав на підприємця та стоматолога. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва, інформує медіапортал DOZOR.

Обидва злочини сталися восени минулого року. Слідчі встановили, що злочини спільників координував ув’язнений, який відбував покарання в одній з виправних колоній Вінниці. Перший напад житель Кіровоградщини та його спільник скоїли стосовно стоматолога в його кабінеті. Зловмисники прийшли до медзакладу під виглядом пацієнтів, вдарили потерпілого рукояткою пістолета, зв’язали та почали бити, вимагаючи гроші. Лікарю довелося віддати близько 20 тисяч гривень, після цього бандити залишили робочий кабінет медика.

Після цього підозрювані напали на столичного бізнесмена в його квартирі. Спочатку бандити нанесли удари потерпілому гирею та протягом кількох годин знущалися фізично, а потім викрали матеріальні цінності на суму 30 тисяч гривень та залишили чоловіка стікати кров’ю.
Повернувшись в квартиру за кілька годин, зловмисники продовжили катування та пошук грошей. Не отримавши від потерпілого потрібну інформацію, нападники вбили підприємця.

Зараз обвинувальний акт відносно трьох учасників цієї злочинної групи скеровано до суду для розгляду. Усі підозрювані знаходяться під вартою.

  

Переглядiв: 1268