Батьків хлопчика, якого морили голодом, вирішили позбавити батьківських прав

20.08.2018 07:36

Подружжя Мольченків, 4-річний син яких потрапив до лікарні з критично низькою вагою, комісія з прав дитини Новоукраїнської міської ради рекомендувала позбавити батьківських прав. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомив заступник міського голови Новоукраїнки Олександр Руденко.

"Комісія розглянула дане питання і вирішила позбавити матір та батька батьківських прав на цю дитину. Відповідне клопотання піде до суду. Ми як рекомендаційно-дорадчий орган можемо лише рекомендувати. Крім цього, щодо інших трьох дітей, які має родина, направлене клопотання до поліції для того, щоб батьків притягнули до відповідальності за невиконання батьківських обов'язків",- повідомив посадовець.

Як повідомляв DOZOR, замореного голодом хлопчика примусово забрали з родини депутата Новоукраїнської районної ради. Чотирирічна дитина була знесилена та мала низьку вагу – 7 кіло при мінімальному показнику 13 кілограмів.  Хлопчика доставили до дитячої обласної лікарні , де за чотири дні він набрав майже 800 грамів.

Нагадаємо, у Новоукраїнці збирають підписи щодо позбавлення депутатства чоловіка, який морив сина голодом. Тим часом Олександр Мольченко записав відеозвернення до ЗМІ.

Переглядiв: 1746