Безпритульних собак Кіровограда підтримали хенд-мейдом (ФОТО)

07.03.2018 10:31
image

У обласній бібліотеці імені Чижевського відбувся благодійний ярмарок хенд-мейду  «Весняні барви»  на підтримку безпритульних тварин. Про це повідомляє DOZOR.

Так, у холі розгорнули ярмарок, на якому майстрині міста презентували свої вироби. Кошти, виручені з продажу рукоділля, передали Кіровоградській організації захисту тварин «БІМ» для придбання їжі та ліків безхатнім собакам. Захід також підтримав місцевий гурт  «Gold in silver». Крім цього, відвідувачів розважали конкурсами та розіграшем призів від партнерів акції.

«Можливо, за допомогою цього ярмарку ще більше  людей  дізнається про нас та долучиться до допомоги. Не обов`язково фінансово, дуже потрібна просто фізична допомога. В нас є ветеринарний центр і всі бажаючі можуть приїхати, побачити, що нам потрібно», - зазначила волонтер організації «БІМ» Лілія Аксонова.

Кіровоградські майстрині представили на ярмарку різноманітні вироби: від браслетів, жіночих прикрас до сувенірів та іграшок.

«Треба допомагати людям і тваринам, чому б не долучитися до цього заходу. Покупці і собі матимуть якусь гарну річ, і таким чином допоможуть тваринам та людям, які все дбають про них. Сподіваюся, що це не остання акція», - говорить майстриня Вікторія Шкабой.

Кіровоградці, які відвідали захід, відгукнулися на прохання громадської організації і вступають в ряди волонтерів.

«Я прийшла, щоб допомогти тваринам, які цього потребують. Організацію «БІМ» ми добре знаємо. Ми з донькою обов`язково туди підемо, щоб допомогти своїми зусиллями. Наприклад, погодувати тварин або допомогти прибрати», - говорить жителька міста Олена Ткаченко.
«Прийшла тому, що дуже переймаюсь за тварин. Я завжди допомагаю хоч потроху. Я вже їздила декілька разів у притулок організації «БІМ» і віддавала речі, які в мене залишалось від кішок та собак, а також продукти. На цей захід я прийшла, щоб хоч щось купити, адже ці кошти підуть на лікування та потреби тварин», - ділиться відвідувач заходу.

Нагадаємо, громадський діяч Артем Стрижаков презентував програму поводження з домашніми та безпритульними тваринами у м. Кіровоград на ‎2018-2022 роки  під час сесії міської ради.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1759