Біля багатоповерхівок на Попова почали будувати торговельний павільйон (ФОТО)

11.06.2018 14:04
image

В обласному центрі  на вулиці Попова біля будинку №18, к.1 розпочалися земляні роботи під будівництво торговельного павільйону сьогодні, 11 червня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

За інформацією, орендатором землі є приватний підприємець Анзон Арістав.

На місце проведення земляних робіт приїздили представники міськради.  

"Ми приїхали за скаргою ЖЕО, у нас є направлення. Наразі є декларація 23.05.2012 року про початок будівельних робіт. Вона дає людям право на виконання робіт. Але наразі потрібно з’ясувати, хто є замовником. Тож поки що цей момент не з’ясовано. Згідно з декларацією, тут надана земельна ділянка площею 2856 квадратів на будівництво торговельно-побутового комплексу",  - розповів головний спеціаліст відділу інспекційної роботи управління державного архітектурно-будівельного контролю міськради  Віталій Пилипенко.

У спецінспекції міськради зазначили, що письмового повідомлення про проведення земляних робіт вони не отримували.

"За проведення робіт без письмового повідомлення спеціалізованій інспекції на замовника було складено адміністративний протокол. Замовник повинен прийти на міську комісію 19 червня та пояснювати свої дії. Будівельники показали документи, які у них були, але саме документів про те, що вони повідомили спеціалізовану інспекцію, у них немає. Так, на них було складено протокол про адміністративне порушення, згідно правил розділу 8.8.1", - зазначила інспектор Лариса Мироненко.

Тим часом місцеві мешканці взяли лопати та закопали вириті траншеї під будівництво.

image
image
image
image
Переглядiв: 3781