Через місяць майбутні кіровоградські водії складатимуть екзамен по-новому

02.03.2017 18:20

image

Сервісний центр МВС виніс тестову версію електронних екзаменаційних білетів з правил дорожнього руху на громадське обговорення  у рамках реформування сервісних центрів МВС сьогодні, 2 березня. Про це сайту DOZOR повідомили у регіональному центрі МВС.

За інформацією, у нових тестах для екзамену 2500 питань з ПДР. Кожен бажаючий може ознайомитися з ними на ресурсі протягом місяця та написати свої пропозиції.

Для цього необхідно зайти на сайт та пройти тест за обраною категорією. Після кожного білета є кнопка «Маю пропозицію до запитання», де у онлайн-формі можна залишити свої коментарі.

Після місяця тестування нових білетів та проведення детального аналізу усіх пропозицій та листів експертна група внесе корективи та запустить у дію нові екзаменаційні білети.

 «Наша мета – зробити процес змін максимально прозорим та дослухатися до усіх порад. Відповідно, після підготовки та перегляду екзаменаційних білетів з ПДР ми вирішили відкрити на один місяць тестову версію на сайті Головного сервісного центру МВС. Усі профільні експерти та  пересічні водії матимуть змогу написати нам свої пропозиції», – розповів керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.  

Фото promin.cv.ua

Переглядiв: 903