Чоловіка, який розчленував двох своїх знайомих, позбавили волі довічно

05.10.2018 08:45

На Кіровоградщині чоловіка, який вбив та розчленував двох своїх знайомих, довічно позбавили волі. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у прокуратурі області. 

Встановлено, що засуджений під час застілля сокирою зарубав двох своїх знайомих – чоловіка та жінку, а щоб уникнути кримінальної відповідальності трупи вирішив розчленувати та спалити. З цією метою, він за допомогою кухонного ножа та сокири відтяв потерпілій голову та верхні кінцівки, однак позбутися тіл не встиг, так як був виявлений свідками, які і викликали працівників поліції. Подія сталася у  с. Черняхівка Кіровоградського району. Варто зазначити, що чоловік вже відбував покарання за скоєння аналогічного злочину.
У ході судового провадження завдяки глибокому аналізу здобутих доказів процесуальному прокурору вдалося переконати присяжних та суд, що обвинувачений заслуговує на найсуворішу міру покарання. 

Таким чином, за принципової позиції державного обвинувача суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення та призначив покарання у вигляді довічного позбавлення волі. 

 

 

Переглядiв: 1789