Депутати підтримали реорганізацію кіровоградської школи

05.06.2018 12:56
image

Депутати міськради під час сесії підтримали проект рішення «Про оптимізацію закладів освіти» сьогодні, 5 червня, інформує медіапортал  DOZOR.

Згідно з проектом рішення, відбуватиметься реорганізація НВО №18  шляхом об’єднання школи №18 з педагогічним ліцеєм.

«На початку травня проводилися збори голів батьківських комітетів разом з представниками педліцею та педагогічного університету.  Батьки задавали питання і залишилися задоволеними відповідями, оскільки вони орієнтуються на розвиток даного закладу», - доповіла начальник міського управління освіти Лариса Костенко.
 «Всі ми знаємо, що у школі № 18  є конфліктна ситуація. Відбувається те, що намітила пані Костенко. Директор школи Валентина Приліпко чотири рази виграла суд, було встановлено, що її незаконно звільнили, незаконно їй поставили догану. Ніхто перед нею не вибачився. Найбільшу школу в місті реорганізують через те, що Приліпко виграє суд і вп’яте. Треба дочекатися, коли завершиться суд. Це питання нікуди не дінеться», - заявив депутат Михайло Демченко.

Утім більшість депутатів підтримали реорганізацію школи.

Нагадаємо, начальник управління освіти Лариса Костенко повідомляла, що  реорганізація НВО №18 та подальше приєднання до педагогічного ліцею призведе до створення академічного ліцею. Проект рішення був підтриманий на засіданні виконкому.

Переглядiв: 953