Дитину, яку загубили у Кіровограді, батькам поки не віддадуть

24.02.2017 13:13

image

Дворічну дівчинку, яку загубила п’яна матір на вулиці Академіка Корольова, в родину поки що не повертатимуть. Про це у коментарі сайту DOZOR повідомила ювенальний прокурор області Алла Мороз.

«Вчора дійсно було повідомлення в поліцію про зникнення дитини, яку патрульні знайшли на вулиці Академіка Корольова, де батьки дівчинки гостювали у брата чоловіка. Батьки вживали алкогольні напої, на вулиці загубили дитину. Дівчинка разом з батьками ввечері вчора доставлена в міськвідділ поліції. Прокуратура ініціювала складення протоколів про адміністративні правопоуршення (ст. 184 КУпАП) за неналежне виконання батьками своїх обов'язків щодо дитини та за ст. 178 КУпАП - вживання алкогольних напоїв», - повідомила прокурор.
«Дитина тимчасово вчора була передана рідному дядьку,  який живе на вулиці Бєляєва, оскільки батьки були в нетверезому стані. Поінформована служба у справах дітей для роботи з цією родиною в подальшому (доцільність лишати дитину з ними)», - додала Алла Мороз.

За інформацією прокурора, дитину не віддаватимуть батькам лише кілька днів. Рішення про вилучення дитини з родини уповноважений приймати орган опіки та піклування за місцем їх проживання.

Нагадаємо, вчора у Кіровограді п’яні батьки загубили свою дворічну доньку на вулиці Академіка Корольова. Свідки події, які зателефонували до поліції, розповіли, що бачили, як чоловік і жінка, перебуваючи у стані сильного алкогольного сп’яніння, залишили малолітню дитину на вулиці і зникли у невідомому напрямку.

Фото ukraine-live.com

Переглядiв: 2026