Дитсадок при кіровоградській школі не закриватимуть - управління освіти

19.04.2018 14:51
image

Батьки вихованців ДНЗ «Зорецвіт» при школі №26, що в обласному центрі,опублікували відкрите  звернення до начальника управління освіти проти закриття дошкільного закладу.  Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

«Прошу Вас пояснити батькам вихованців ДНЗ при 26 школі, на якій підставі наш садочок припиняє роботу. Чому цей заклад, який існує з 2008 року, закривати? Він починав своє існування з «нуля». Всі дедактичні матеріали,  вся навчальна база була куплена за кошти батьків вихованців. Всі постілі, рушники, все було придбане за кошти батьків. З вересня місяця Ви нам підсилили вихованців розформованої 2 спецшколи. Забрали на нашому крилі навчальну кімнату, сенсорну кімнату, де наші діти займалися гімнастикою, хореографією, дзюдо і взагалі проводили свій час.  Директор даної школи нам повідомила, що є рішення, на підставі якого наш заклад не працюватиме», - йдеться у звереннні до начальника управлінні освіти Лариси Костенко.

У коментарі медіапорталу DOZOR директор школи зазначила, що інформацію про закриття ДНЗ батькам не надавала.

«Я читала цю інформацію у Фейсбуці, я це все бачила, але я не бачила батьків, такої інформації я ніколи не надавала. Хто це придумав, не можу припустити, батьки не були у мене на прийомі, не підходили до мене. Найнеприємніше, що можна було звернутися до мене безпосередньо та запитати, уточнити», - запевняє директор ЗОШ №26 Олена Ярова.

В управлінні освіти міськради інформацію про закриття дитсадка назвали чутками.

«Стосовно закриття дошкільного відділення у 26-й школі – це все чутки. Ніхто поки що нічого не закриває і навіть в планах на даний час немає, говорю вам офіційно. Що буде далі, то буде далі, але зараз мова про це не йде», - зазначив заступник начальника управління освіти Євген Серопян.

Фото tvoemisto.tv

Переглядiв: 1107