Дитячі малюнки, які експонувалися у Кіровограді, представили в Шанхаї (ФОТОФАКТ)

30.07.2017 08:27
image


Дитячі малюнки, які експонувалися у галереї «Єлисаветград» в рамках Всеукраїнського конкурсу «Щаслива дитина – квітуча Україна», експонуватимуться в українському культурному центрі у Китаї. Про це у Фейсбуці повідомив власник галереї «Єлисаветград» Микола Цуканов, інформує DOZOR.

«Дитячі малюнки Всеукраїнського конкурсу, який проводить галерея «Єлисаветград», взяли участь у другій Міжнародній виставці дитячої творчості в Китаї, в музеї мистецтв Шанхая. На виставці представлені роботи дітей з Китаю, Америки, Бельгії, Австрії, Сінгапуру, Австралії, України та ін. Роботи українських дітей, для участі у виставці, відбирав Генеральний консул України в Шанхаї Дмитро Пономаренко», - повідомив Цуканов.

Нагадаємо, дитячі малюнки, які експонувалися у галереї «Єлисаветград» в рамках Всеукраїнського конкурсу «Щаслива дитина – квітуча Україна» експонувалися в українському культурному центрі у Китаї.

Як повідомляв DOZOR, у  грудні в галереї «Єлисаветград» відбувся фінал дитячого конкурсу «Щаслива дитина – квітуча Україна», в якому взяли участь більше 800 дітей з різних куточків країни. Переможцями конкурсу стали ті діти, роботи яких відзначили професійні художники і подарували їм свої роботи. Таких кіровоградських дітей у цьому році було 15. На конкурс надійшли роботи практично з усіх куточків України, проте найактивнішими були діти з Кіровограда.

image
image
image
image

Фото Миколи Цуканова

Переглядiв: 1860