Для кіровоградців влаштували арт-дегустацію перед педуніверситетом (ФОТО)

05.05.2018 14:05
image

В обласному центрі на площі перед педагогічним університетом у рамках книжкового фестивалю «Весняний книговир» відбувся вечір музики та поезії «Арт-дегустація. Вечір поезії, музики, кіно про...». Про це медіапорталу DOZOR повідомили організатори. 

Так, організатором заходу виступила агенція сталого розвитку «Хмарочос». Партнерами став Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка, зокрема, факультет філології та журналістики.

«Це вже другий такий наш захід. Ми завжди декоруємо площу, щоб вона була неформальною та цікавою, оскільки мова йде про арт і про формат, який передбачає синтез поезії, прози, музики і кіно. Ми робили першу дегустацію у жовтні. Цього разу зробили під тему книговиру, але тему запропонували -кохання», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR директор агенції сталого розвитку «Хмарочос» Ірина Ткаченко. 

В рамках арт-дегутстації перед гостями заходу виступив молодий  рок-гурт «Місто доріг», «Dry Хмара» та сольні виконавці: Костянтин Матушевський і Микола Папуша. 

«Було багато містян, які прийшли послухати якісну поезію та музику. Ми збільшили кількість музичних виступів і всім це дуже сподобалося», - додала Ірина Ткаченко.

Нагадаємо, на площі Героїв Майдану відкрився фестиваль «Весняний книговир».

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1156