До 55-ї річниці від дня народження Віктора Цоя телеканал «Інтер» присвятить йому вечірній ефір

23.06.2017 10:15
image

Телеканал «Інтер» присвятить ефір пам'яті легендарного рок-музиканта, лідера групи «Кіно» Віктора Цоя у п'ятницю, 23 червня. Про це повідомляє прес-служба телеканалу, інформує DOZOR.

«О 22.00 «Інтер» покаже документальний проект «Віктор Цой. Група крові». Понад два десятки років з моменту загибелі Віктора Цоя для його шанувальників не змінили нічого: так само збираються підлітки з гітарами біля стіни Цоя на Арбаті; на Богословському кладовищі Петербурга щодня свіжі квіти на його могилі; пісні Цоя крутять модні радіостанції. Чому він популярний, як і раніше? Хтось скаже: Цой – бунтар, борець, революціонер, а герої потрібні в усі часи ... І виявиться неправий! Віктор Цой ніколи не був бунтарем, борцем і тим більше революціонером. Цой взагалі був інший!» - йдеться у повідомленні.

За інфломацією, відразу після документального проекту о 23.00 вийде двосерійний художній фільм «Асса» -  культова драма режисера Сергія Соловйова. У картині взяли участь популярні рок-музиканти, в тому числі і Віктор Цой, який зіграв самого себе. Пісні групи «Кіно» стали саундтреком до фільму.

Інформація розміщена в рамках інформаційного партнерства медіапорталу DOZOR з телеканалом «Інтер»

Переглядiв: 1185