До Кіровограда приїде британець, щоб тренерувати вчителів-мовників

01.04.2017 11:34

image

До Центральноукраїнського державного педагогічного університету приїде тренер-методист з Великої Британії Марк Ендрюс у понеділок, 3 квітня. Про це сайту DOZOR повідомили у закладі.

За інформацією, британець проведе семінар “Britain in our English Lessons in a comparative, critical and contemporary way. British Studies, British Schools and Brexit“ для викладачів університету та вчителів-мовників шкіл міста.

Марк Ендрюс працює в Східній і Центральній Європі вже більше 30 років в якості тренера-методиста в ELT. В якості консультанта ELT у Британській раді він працював в протягом 12 років у Чехословаччині, Чехії й Угорщині і координував IATEFL-Угорщини з питань культури і літератури протягом 5 років. Марк є одним з авторів підручника "Zoom In". В даний час є методистом мовної школи Sharing One Language і координує курси підвищення кваліфікації для вчителів англійської мови в Словаччині, Сербії та у Великій Британії влітку. Марк Ендрюс також проводить методичні семінари та виступає з доповідями по всій Центральній і Східній Європі.

Фото kirkat.com.ua

Переглядiв: 877