До Кіровограда приїхав індійський посол

30.03.2018 09:50
image

До обласного центру з робочим візитом прибув Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Індія в Україні  Манодж Кумар Бхарті сьогодні, 30 березня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в ОДА.

Так, посол взяв участь у бізнес-нараді в НВО «Радій», де були присутні представники провідних підприємств та бізнес-кіл регіону. Основну увагу під час спілкування зосередили на актуальних темах розвитку україно-індійських відносин, зокрема в площині налагодження зовнішньо-економічних зв’язків Республіки Індія із Кіровоградщиною.

«Експорт з Кіровоградщини постійно зростає і наш регіон має всі можливості і наміри продовжувати співпрацю і нарощувати обсяги зовнішньої торгівлі. На даний час на території області діє два спільних індійсько-українських підприємства і ми сподіваємось, що після сьогоднішньої зустрічі таких підприємств стане значно більше», - наголосила директор департаменту економіки облдержадміністрації Ніна Рахуба, додавши, що область відкрита для поглиблення взаємовигідного співробітництва та реалізації спільних інвестиційних проектів.

Під час презентації економічного потенціалу та соціально-культурних надбань Індії, Манодж Кумар Бхарті звернув увагу учасників наради на сектори, в яких можна розвивати і посилити індійсько-українське співробітництво. Серед таких напрямків він виокремив туристичну, освітню та аграрно-промислову галузі.

За інформацією, завтра посол Індії зустрінеться зі студентами та керівництвом медичного університету.

image
image
Переглядiв: 1251