Дослідження окремих доказів по справі вбивства 12-річної Катерини  Добродій проведуть  у закритому режимі   

08.05.2018 10:28
image

У Кіровському районному суді міста розпочалося судове засідання по справі вбивства 12-річної Катерини Добродій сьогодні, 8 травня, інформує медіапортал DOZOR.

Так, підозрюваною є матір дівчинки Олена.  Під час засідання прокурор попросив досліджувати докази, які стосуються стану здоров'я підозрюваної та малолітньої потерпілої (меншої доньки підозрюваної) та фактів і подробиць сімейного життя. Відповідне клопотання підтримала і адвокат Олени Добродій, а також і сама підозрювана.

"У малолітньої потерпілої немає відомостей про дану ситуацію. Вона не знає, де знаходиться її мама і що сталося з її старшою сестрою. Для того, щоб запобігти жорстокому ставленню до неї з боку однолітків, прошу зробити судовий розгляд у закритому режимі",- зазначила захисник підозрюваної. Крім цього, за словами прокурора, інформація про стан здоров'я підозрюваної, в тому числі і психічного, охороняється законом.

Як повідомляв DOZOR, жінку, яка вбила свою 12-річну доньку Катерину Добродій фахівці «Одеського обласного медичного центру психологічного здоров”я» визнали неосудною. Так, за результатами проведення судово-психолого-психіатричної експертизи жінка на момент вчинення вбивства та на даний час «не здатна усвідомлювати свої дії та керувати ними».

12 грудня Катерину Добродій виявили мертвою  біля села Обознівка. На тілі дівчинки були слідинасильницької смерті, зокрема, рубані рани. Дівчинку знайшли мертвою на виїзді з  міста, а її матері, яка підозрювалася у вбивсті  оголосили про підозру.

14 грудня матері вбитої кіровоградської школярки Катерини Добродій Олені, яка підозрюється у вбивстві доньки, обрали запобіжний захід у Кіровському районному суді. 

Нагадаємо, у Кіровограді почали судити матір вбитої 12-річної дівчинки.

Переглядiв: 1171