Друга партія бебі-боксів надійшла до Кіровограда

01.10.2018 10:11
image

До медичних закладів обласного центру надійшла друга партія бебі-боксів для новонароджених малюків. Про це у коментарі меліапорталу DOZOR повідомила заступник департаменту соцзахисту ОДА Надія Кримська.

«Ми отримали чергову партію пакунків і сьогодні передаємо їх до перинатального відділення обласної лікарні та міського пологового будинку. Цього разу до нас надійшло 98 пакунків. Частину з них передадуть до батьків малюків, які подавали відповідні заяви у вересні, це у Фортечний (колишній Кіровський, - ред.)  та Подільський (колишній Ленінський, - ред.) райони, а частина до лікувальних закладів, де проводять пологи», -  повідомила Кримська.

За словами посадовця, в обласному центрі дефіциту бебі-боксів немає. Для малюків, які народилися протягом вихідних у районах області, пакунки передадуть також найближчим часом.

Нагадаємо, за постановою Кабінету Міністрів України від 20 червня 2018 року № 512 пакунки мали надійти до регіонів на початку вересня, втім першу партію бебі-боксів  департамент побачив лише тиждень тому.

image

 

Переглядiв: 679