Двері старого Єлисаветграда з’являться на поштових листівках (ФОТО)

09.08.2017 11:07
image

Цього місяця в обласному центрі вийде набір поштових листівок «Двері старого Єлисаветграда». Про це у коментарі сайту DOZOR повідомила автор  листівок Наталія Соловйова.

«До цієї підбірки ввійшли 10 найбільш знакових дверей старого міста (з тих, що збереглися на сьогодні). Вишукані історичні брами з часом зникають, власники замінюють їх на сучасні та більш практичні. Тож ці архітектурні перлини лишаються жити лише на сторінках альбомів, книг та листівок», - зазначає автор листівок.
«Це мій особистий проект. З 2012 року фотографую та малюю архітектурні цікавинки нашого міста, тому назбиралося багато матеріалу - вирішила видати листівки. Ідея не нова, У Львові, Одесі, Києві давно займаються каталогізацією «уламків історії», всього, що збереглося. У 2013 році у Львові побачила проект від GIZ, вони реставрували старі балкони, брами. Подумалося, чим наше місто гірше? Теж маємо що показати. Так виникла чітка мета працювати в цьому напрямку. Потроху малювала у вільний від роботи час (я архітектор за освітою), і цього часу завжди не вистачало. Наприкінці серпня планую зробити презентацію для того, щоб переглянути та обговорити листівки разом з жителями міста», - розповіла у коментарі сайту DOZOR Наталія Соловйова.
image
Переглядiв: 2389