Двоє кіровоградських школярів стали чемпіонами світу з джиу-джитсу (ФОТО)

18.04.2017 06:30

image

Двоє кіровоградських школярів здобули перемогу на чемпіонаті світу з джиу - джитсу , який проходить в Абу-Дабі. Про це сайту DOZOR повідомив тренер спортсменів, засновник спортивного клубу «Борець» Євгеній Скирда.

«Юні українські спортсмени Сергій Красовський та Сергій Руснак стали чемпіонами світу з бразильського джиу-джитсу серед юніорів! Дуже пишаємося, що український прапор був піднятий на найвищу сходинку п'єдесталу!» - повідомив Скирда.

За словами тренера, Сергій Руснак навчається у кіровоградській школі №33, інший спортсмен Сергій Красовський – учень школи №18.

«Сергій Руснак займається джиу-джитсу 3 роки. На чемпіонаті він провів 4 схватки, у всіх переміг з абсолютною перевагою. Сергій Красовський займається у клубі «Борець» 2 роки, в усіх чотирьох схватках на чемпіонаті світу упевнено виграв. Хлопці тренуються щодня, 6 разів на тиждень за всі роки їх занять на пальцях однієї руки можна порахувати пропущені тренування. Ось так і вдалося завоювати такі титули», - зазначив Євгеній Скирда.

image

image

image

Фото Євгена Скирди

Переглядiв: 1626