«Екопатруль» провів другий екорейд у мікрорайоні Лелеківка (ФОТОФАКТ)

11.06.2018 14:15
image

У мікрорайоні Лелеківка на березі Башківського ставка активісти і волонтери громадської організації «Перспектива молоді» провели екорейд минулими вихідними. Про це медіапорталу DOZOR повідомили організатори. 

Так, під час проведення екорейду активісти зібрали багато битого скла та шприців.

«На березі Башківського ставка завжди  людно, але немає сміттєвих баків. Ми вирішили пройтись місцями, де люди купаються і по стежаками, якими вони йдуть до цього ставка. Ми зібрали близько 50 шприців, дуже багато битого скла. Людина, яка йде на відпочинок чи з відпочинку, може не помітити цього і наслідки будуть дуже негативними. Сподіваємося, що містяни, коли побачать результат нашої праці, не смітитимуть, а будуть брати з собою непотріб і викидати у  сміттєві баки», - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR співорганізатор проекту Дмитро Бабак.

Долучитися до прибирань можна, залишивши заявку на участь за даним посиланням.

Як раніше повідомляв DOZOR, в обласному центрі з ініціативи громадської організації  «Перспектива молоді» стартував проект «Екопатруль». Волонтери та активісти вже провели рейд у Фортеці святої Єлизавети, на Набережній, на території Лісопаркової та на дитячому майданчику у мікрорайоні Лелеківка.
 

Фото надане активістами "Екопатруля"



Переглядiв: 1324