"Екопатруль" провів рейд на Набережній (ФОТОФАКТ)

14.05.2018 14:44
image

У Кіровограді активісти екорейду та учасники ГО «Перспектива молоді» прибирали на Набережній минулими вихідними. Про це медіапорталу DOZOR повідомили організатори.

Так, цієї суботи до прибирання долучилося 15 містян та локацією активісти обрали частину Набережної біля району Ковалівка. 

«Ми прибирали  прибрали доволі велику частину Набережної там було дуже багато шприців та сміття. На прибирання ми витратили 2 години»,  - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR співорганізатор проекту Дмитро Бабак.

За словами активіста, наступної суботи о 10:00 продовжиться  прибирання Набережної біля Ковалівки.

"Дуже приємно, що до нас долучається все більше нових містян. Нас з кожним разом стає більше, але не у всіх є можливість виходити на прибирання кожної суботи, оскільки більшість містян, що долучаються до нас, є студентами. Але стабільно до нас 15-20 людей долучається. Тож ми закликаємо до прибирання цієї суботи активну частину нашого міста", - додав Дмитро Бабак.

Тож усі бажаючі можуть долучатися до прибирання нашого міста, залишивши заявку на участь за даним посиланням.

За додатковою інформацією можна звертатися за номером: 0666165128 – Дмитро.

Як раніше повідомляв DOZOR, з ініціативи громадської організації  «Перспектива молоді» стартував проект «Екопатруль». Мета проекту – зробити Кіровоград чистішим. Перша локація, на якій прибрали сміття – прибережна зона у міському саду з боку мікрорайону Арнаутово.

Нагадаємо, у Кіровограді пройшов другий екорейд за участю волонтерів та учасників громадської організації "Перспектива молоді".

 

Переглядiв: 961