Фонтани на головній площі Кіровограда пофарбують  і запустять, можливо, востаннє  

22.03.2017 08:42

image

Фонтани на площі Героїв Майдану приведуть до ладу і запустять під час травневих свят.  Про це сайту DOZOR повідомив керівник КП «Кіровоград-Універсал 2005» Віктор Панішко.

За інформацією, підготовка та утримання фонтанів коштуватиме місту  більше 84 тисяч гривень. Комунальники пояснюють немалу суму застарілістю фонтанів і зазначають, що, можливо, цьогоріч їх запустять востаннє.

«Це кошти на поточне обслуговування фонтанів – на воду, на електроенергію, на чищення та мийку, тобто на утримання. Крім цього, ми їх будемо фарбувати. На утримання цих фонтанів йде велика кількість електроенергії, тому що обладнані вони за старою радянською системою. Плануємо підготувати фонтани до роботи до 1 травня, але у тому випадку, якщо міська влада не прийме рішення про реконструкцію площі до того, як ми будемо їх запускати », - коментує Віктор Панішко.
«Зараз йде обговорення щодо реконструкції головної площі міста. Можливо, буде обраний ескіз реконструкції, де немає фонтанів. Вважаю, що, якщо площу реконструюватимуть, то фонтани, скоріш за все, працювати не будуть», - додає директор комунального підприємства.

Фото mykirov.com

Переглядiв: 1933