Фотомодель з інвалідністю Оксана Кононець зустрілася з кіровоградськими школярами (ФОТО)  

02.11.2017 14:45

 

image

В обласному центрі у гімназії ім. Т. Шевченка відбулася зустріч школярів з фотомоделю з інвалідністю Оксаною Кононець, яка презентувала у Кіровограді фотопроект. Про це повідомляє DOZOR.

Так, дівчина розповіла учням про свою історію життя та фотопроект «Нескорена краса».

«Я отримала травму, коли впала з парапету з п’ятого поверху. Лікарі казали чудо, що я залишилася жива. Хочу вас застерегти, що ось такі дрібниці та помилки приводять до непоправних наслідків. Я веду свій блог, де показую, як робити макіяж. Мрію виступити на Ukrainian fashion week як модель у візку. Я перемогла у всеукраїнському конкурсі «Краса без обмежень» минулого року. Після цього очолила фонд «Нескорені» - перший фонд, який займається індустрією моди серед людей з інвалідністю. Нещодавно я представила Україну у Польщі на першому світовому конкурсі серед дівчат з інвалідністю у візочках. Пощастило гідно  представити нашу країну та отримати титул «Міс Індивідуальність», – розповіла школярам Оксана Кононець.

Під час зустрічі фотомодель також розказала про фотовиставку, яка відкрилася у бібліотеці ім. Д. Чижевського та відповіла на запитання школярів. Незабаром читайте інтерв'ю з Оксаною Кононець на медіапорталі DOZOR.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 4114