Фоторепортаж із відкриття оновленої парасолькової алеї на Дворцовій

12.06.2018 14:51
image

Як повідомляв медіапортал DOZOR,  арт-інсталяція «Umbrella Sky» з’явилася на вулиці Дворцовій в обласному центрі в оновленому форматі – зі світловими спецефектами. Її відкрив Культурно-мистецький фонд «Перспектива» Артема Стрижакова. Містяни не приховують захвату від такого подарунку.

Схему та конструкцію розробляли фахівці, залучені Фондом Стрижакова. Автор проекту – житель обласного центру Євген Новосьолов.

За інформацією, цього року проект був підтриманий громадським бюджетом, завдяки голосам містян. Адже парасолькова алея дійсно стала візитівкою Кіровограда і улюбленою фотозоною жителів обласного центру та гостей міста.

Нагадаємо, парасолькова алея вперше відкрилася у 2016 році. Проект був реалізований за грант Культурно-мистецького фонду «Перспектива» разом із низкою інших проектів молоді.

Як повідомлялося раніше, наразі триває конкурс на отримання грантів на проекти з розвитку міста. До 22 червня  кожен житель обласного центру може надати власні пропозиції за адресою: вул. Дворцова, 27/25. Електронна пошта: fond.perspektyva@gmail.com. Телефон: 0997736077.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1682