Галерея «Єлисаветград» у свій день народження презентувала «Море акварелі» (ФОТОРЕПОРТАЖ)

03.03.2017 15:36

image

У галереї "Єлисаветград" до 6-річного ювілею представили експозицію художніх робіт в акварельній техніці "Море акварелі" сьогодні, 3 березня, повідомляє DOZOR.

За словами власника галереї Миколи Цуканова, ця виставка є першою виставкою  всеукраїнського та міжнародного рівня у стінах галереї.

"День народження треба чимось відзначати. Сьогодні я хотів, щоб виставка порадувала усіх наших жителів міста. Також хотілось організувати подарунок нашим музеям, які постійно співпрацюють з нами. У нас є така традиція  у кожен день народження галереї «Єлисаветград» дарувати музеям подарунки. Сьогодні передаємо дві картини до фонду художнього музею ім. Осмьоркіна та ще одну до обласного художнього музею», - зазначив під час відкриття виставки Микола Цуканов.
«Сьогодні тут представлена моя робота. Працюю в техніці акварелі,  тому що подобається її спонтанність. Можна зробити такі речі,  які ти сам не очікував, і, навіть, не хотів. До того ж це складна техніка, а я люблю ставити високий рівень для своєї роботи», -  поділився у коментарі сайту DOZOR наймолодший учасник виставки Максим Кісільов.

Крім українських художників, у експозиції взяли участь роботи майстрів з Німеччини, Молдови та Китаю. Кіровоград  - четверте місто України,  яке відвідала виставка-конкурс.  На «Море акварелі» можна завітати до 17 березня.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Переглядiв: 2805