Гурт «Bahroma» вирушає у всеукраїнський тур

11.11.2017 09:20
image

Український гурт «Bahroma» вирушає у всеукраїнський тур на підтримку нового альбому 22 листопада. Про це повідомляє DOZOR.

Так, музиканти презентують новий альбом "ДОМ". Він стане четвертим студійним лонгплеєм музикантів. Робота над ним розпочалася рік тому, під час європейського туру колективу. 

"Їм властиве рідкісна для пострадянського простору якість - інтелігентність", - говорить Святослав Вакарчук.
"Ці пісні хочеться наспівувати", - коментує Ренарс Кауперс, лідер латвійського гурту BrainStorm.
"Надія вітчизняного поп-року", - пишуть про них ELLE Україна.

Тур на підтримку нового альбому "ДІМ" охоплює всі великі міста північного сходу України: Харків, Запоріжжя, Суми, Дніпро, Полтаву і Київ.

Подробиці на офіційній сторінці гурту.

Довідково:

Гурт Bahroma з'явився у 2009 році. Їх дебютний кліп "Надовго" спродюсував учасник культового українського колективу Океан Ельзи Мілош Єліч. Відео потрапило в ротацію багатьох музичних каналів. У 2011 році Bahroma стали фіналістами українського відбіркового туру "Євробачення". Перший альбом гурту побачив світ в 2014 році. З того моменту музиканти активно розвиваються. За 8 років творчості Bahroma встигли виступити на всіх головних фестивалях України, грали на одній сцені з Good Charlotte, Hurts, BrainStorm, Океан Ельзи, Ляпіс Трубецькой, а їх сингл "На глибині" став саундтреком до серіалу "Київ вдень і вночі".

Переглядiв: 2779