Хабарниць з кіровоградської податкової відсторонили від роботи

29.09.2017 08:05
image

Начальника управління доходів і зборів з фізичних осіб головного управління фіскальної служби Оксану Реву та заступника начальника фіскальної служби в області Олену Берестовенко відсторонили від посад. Про це сайту DOZOR повідомили у Ленінському районному суді.

За інформацією, відповідне рішення прийняв слідчий суддея Ленінського районного суду за клопотанням слідчого військової прокуратури Кіровоградського гарнізону відносно підозрюваних посадовців головного управління ДФС у Кіровоградській області. Строк відсторонення становить 58 днів.

Нагадаємо, минулого тижня Ленінському районному суді Кіровограда визначили запобіжні заходи для підозрюваних у хабарництві працівниць Державної фіскальної служби області.

Як повідомляв DOZOR, 20 вересня у одному з розважальних закладів Кіровограда СБУ з військовою прокуратурою затримали на отриманні хабара 80 тисяч гривень заступника начальника Головного управління Державної фіскальної служби області та начальника управління доходів і зборів з фізичних осіб головного управління фіскальної служби.

Переглядiв: 1169