Хто найбільше вразив членів журі фестивалю «Об’єднаймо дітей мистецтвом» у Кіровограді (ФОТО)

04.05.2017 12:53
image

Під час проведення ІХ Міжнародного дитячого фестивалю членів журі найбільше вразив виступ ансамблю бандуристів «Орія» своєю яскравістю та майстерністю виконання. Колектив отримав гран-прі фестивалю, повідомляє DOZOR.

 «Мені як члену журі найбільше сподобався ансамбль бандуристів «Орія», який отримав гран-прі у конкурсі. Для мене він був найніжнішим та найяскравішим колективом, таке враження, ніби грали справжні профі, а не діти, учні.  Під час гри були дотримані всі канони у виконанні, тому я залишилася у захваті від цього колективу. Взагалі фестиваль мені дуже подобається, стільки талановитих дітей приїжджає. Крім цього, дуже важливо є те, що цей фестиваль -  безкоштовний, зараз це велика рідкість. Особисто мені дуже хотілося, щоб цей захід високо оцінювало керівництво області, щоб була більша підтримка від влади, оскільки фестиваль за час свого існування набув великого значення та масштабності», - каже  говорить член журі фестивалю, художній керівник Кіровоградського районного будинку культури Олена Ільчук.
«Мені сподобалося, що в цьому році у фестивалі взяла участь велика кількість вокалістів, у порівнянні з минулими роками. Для мене – це показник великої кількості талантів серед дітей, оскільки я був головою журі у вокалістів. Хотілося б відзначити гранд-призера фестивалю  - колектив «Орія», він заслужено отримав перемогу. Взагалі  я дуже задоволений,  що фестиваль існує вже 9 років, а наступний рік – ювілейний», - говорить член журі фестивалю,  соліст Кіровоградської обласної філармонії, викладач вокалу, керівник дитячої вокальної студії Олексій Козачинський.

Нагадаємо, у Кіровограді відбувся IX Міжнародний фестиваль пісні і танцю "Об'єднаймо дітей мистецтвом", який тривав протягом трьох днів. Під час фестивалю на головній площі міста відбувся Дитячий флешмоб миру, в рамках якого 908 дітей встановили національний рекорд. Завершився міжнародний фестиваль масштабним гала-концертом, на якому нагородили переможців та учасників конкурсу.

image
image
image
image
image
Переглядiв: 1050