Кіоск в центрі Кіровограда, біля якого збирали прес-конференцію, досі не демонтували  

29.09.2017 10:41

image

Кіоск, який був встановлений біля готелю «Київ» ще у серпні, та який міські посадовці визнали незаконним, майже два місяці продовжує стояти на території газону. Про це повідомляє DOZOR.

У коментарі сайту  DOZOR керівник міської спеціалізованої інспекції Андрій Максюта зазначив, що МАФ не демонтували через комісію з демонтажу, яка досі так і не зібралася.

 «Щодо цього кіоску є договір про співпрацю між ПП «Балтімор» та ФОП «Карпова». Земельна ділянка, де стоїть цей МАФ,  знаходиться в оренді «Балтімора». За законом має бути ще паспорт прив’язки, його не видавало управління архітектури. «Балтімор» надав змогу встановити цю конструкцію для торгівлі кавою, морозивом та кондитерськими виробами до 1 листопада. Але суть в іншому, він незаконний. Ми задокументували факт незаконного розміщення конструкції, подали на адмінкомісію, але комісія закрила це провадження, тому що є договір з «Балтімором». Наразі ми подали і зараз я повторно подам документи на комісію з демонтажу, оскільки власники конструкції її прибирати не думають», - відповів Андрій Максюта.

Як повідомляв DOZOR, на початку серпня у центрі Кіровограда біля готелю «Київ» з’явився МАФ. Споруда без вивіски виникла на витоптаному газоні поруч з магазином «Єва». Тоді начальник міської спеціалізованої інспекції Андрій Максюта зібрав прес-конференцію, на якій було встановлено, що МАФ є незаконним.

image
Переглядiв: 1061