Кіровоград: головні події дня - за хвилину

04.06.2018 15:05
image

Масштабне свято спортивних розваг, втеча 13-річної школярки на Луганщину, готовність пляжів до літнього сезону, затримання злодія та подробиці навчання в медичному виші– головні події сьогоднішнього дня 4 червня, інформує медіапортал DOZOR. 

Про свято: У обласному центрі у мікрорайоні вул.Попова відбулося  «Свято спортивних розваг» від Артема Стрижакова вчора, 3 червня. Читати далі. 

Про втікачку: 13-річну школярку Анастасію Серебріян, яка зникла з подвір’я власного будинку, розшукали правоохоронці. Читати далі. 

Про відпочинок: На Кіровоградщині лише два пляжі, які знаходяться в Олександрії, готові до літнього сезону.  Читати далі. 

Про кримінал: В обласному центрі правоохоронці затримали 33-річного злодія, який масово обрізав кабелі одного з місцевих Інтернет-провайдерів.  Читати далі. 

Про медосвіту: Середня вартість навчання в медичному університеті, що в обласному центрі, складає 25 тисяч гривень за навчальний рік. Про це Ректор Донецького національного медичного університету Петро Кондратенко під час прес-конференції  розповів про середню вартість навчання у виші та про освіту для медсестер та фельдшерів. Читати далі. 

image
Переглядiв: 581