Кіровоград: головні події дня

22.06.2018 15:32

Вшанування пам’яті жертв війни, презентація ескізів першого міського муралу,  жорстока розправа над твариною, підвищення ставки податку на нерухомість, смертельна ДТП та виявлення останків тіла і боєприпасів– головні події сьогоднішнього дня, 22 червня, інформує медіапортал DOZOR.

Про День скорботи: В обласному центрі на території Фортечних валів відбулося вшанування пам’яті жертв війни. Читати далі. 

Про презентацію: В обласному центрі на фасаді Кіровоградського обласного художнього музею може з’явитися перший у місті мурал. Читати далі. 

Про вбивство: У селі Велика Северинка неподалік житлового сектору місцеві жителі знайшли тіло собаки, над яким познущалися невідомі. Читати далі. 

Про податки: Депутати міськради під час сесії підтримали проект рішення «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно».Читати далі. 

Про ДТП: На автодорозі «Знам’янка-Олександрія-Луганськ-Ізварино» сталася ДТП за участю автомобілів ВАЗ 2108 та Volkswagen Transporter. Читати далі.

Про знахідку: У селі Карлівка Кіровоградського району під час земляних робіт працівники фермерського господарства знайшли застарілі боєприпаси. Читати далі.

 

Переглядiв: 680