Кіровоград: головні події дня-за хвилину

06.06.2018 14:43

Завершення будівництва об’їзної дороги, пожежа автомобіля, відкриття обласного осередку партії «Основа», виявлення останків тіла пенсіонерки та смерть дівчини – головні події сьогоднішнього дня, 6 червня, інформує медіапортал DOZOR.

Про дорогу: На Кіровоградщині за участі очільника Укравтодору Славоміра Новака та керівництва області відбулася перевірка виконання робіт на будівництві  автомобільної дороги загального користування місцевого значення  в обхід м. Знам′янка. Читати далі. 

Про пожежу: В обласному центрі на вулиці Героїв України (колишня Героїв Сталінграда) сталася пожежа автомобіля «АЗЛК 2140». Читати далі.

Про політику: В обласному центрі на вулиці Дворцовій відбулося відкриття обласного осередку політичної партії «Основа», засновником та головою партії якої є екс-очільник Кіровоградщини, політик Андрій Ніколаєнко. Читати далі. 

Про трагедію: В Олександрії за територією одного з підприємств знайшли мертвою пенсіонерку, яка офіційно перебувала у розшуку майже три тижні. Читати далі. 

У Знам’янці загинула 17-річна дівчина, яка кинулася з четвертого поверху покинутої недобудови. Читати далі. 

Користуєтесь Telegram? Підписуйтесь на наш канал Медіапортал DOZOR  

 
Переглядiв: 701