Кіровоград: головні події цього дня - за хвилину 

02.04.2018 15:00

Відключення центральної частини від води, невідповідність пасажирських автобусів санітарно-технічним умовам, наслідки урагану у місті, пожежа в будинку біля художнього музею та перевірка торгових центрів рятувальниками - новини сьогоднішнього дня, 2 квітня, інформує медіапортал DOZOR.

Про воду: В обласному центрі планується відключення водопостачання завтра, 3 квітня. Причина в аварії.  Читати далі. 

Про порушення: Пасажирські автобуси, що курсують Кіровоградщиною, не відповідають санітарно-технічним вимогам. Читати далі.

Про стихію: В обласному центрі зафіксували 29 випадків падіння та загроз падіння дерев протягом минулої доби. Натомість синоптики стверджують, що вчорашній вітер відноситься до категорії дуже сильних та має ознаки стихійного метеорологічного явища. Містяни активно діляться фото наслідків стихії у соцмережах. Читати далі.

image

Про пожежу: У Кіровограді у багатоповерхівці біля обласного художнього музею сталася пожежа в будинку. Допомогти у порятунку мешканців будинку прибув охоронець музею Віктор Кондратенко. Читати далі.

image

Про безпеку: Після трагічної події у Кемерово рятувальники обласного центру розпочали перевірку торгового центру «Depo’t» . Також заступник міського голови Олександр Мосін доручив перевірити усі заклади, в яких перебувають діти. Читати далі.

image

Користуєтесь Telegram? Підписуйтесь на наш канал Медіапортал DOZOR

Переглядiв: 620