Кіровоградець через йогурт кинув дитину на підлогу супермаркету. Дівчинка в лікарні (ВІДЕО)

20.11.2017 10:32

У Кіровограді в одному з супермаркетів чоловік кинув на підлогу трирічну дитину, а потім відмовився надавати непритомній дівчинці допомогу. Про це сайту DOZOR повідомили у патрульній поліцїі міста.

За інформацією, патрульним повідомили про інцидент небайдужі містяни. Екіпаж правоохоронців прибув на вулицю Пацаєва. Втім, ані невідомого громадянина, ані потерпілої дівчинки біля торговельного центру не було, натомість охоронців порядку зустрічали обурені ситуацією громадяни та охоронець закладу, який і надав інспекторам відеодоказ події.

Поспілкувавшись з мешканцями прилеглих будівель, інспектори з’ясували ймовірну адресу проживання зловмисника. Піднявшись на 4 поверх однієї з багатоповерхівок на вулиці Пацаєва в одній з квартир почули дитячий крик. З дозволу господаря житла патрульні потрапили до помешкання та виявили двох його маленьких діточок, однією з яких була 3-річна дівчинка, яка лежала на дивані у непритомному стані.

За диваном ховався 33-річний чоловік, товариш родини, який зізнався, що саме він впустив дитину на підлогу в супермаркеті, намагаючись відтягнути маленьку дівчинку від відділу з молочною продукцією.

Батько потерпілої дівчинки про подію також знав, але не надав цій ситуації великого значення, мовляв, його товариш впустив дівчинку випадково і скоро все минеться.

Непокоячись за життя 3-річної дитини, патрульні відразу викликали карету "швидкої". Зловмисника, який, ймовірно, вчинив насилля над дитиною, затримали та доправили до міського відділу поліції.

Наразі справою займаються слідчі.

Переглядiв: 3895