Кіровоградець «обчистив» більше 10 квартир містян  

29.08.2017 10:11
image

У обласному центрі правоохоронці затримали 28-річного міського жителя, який обікрав понад 10 квартир. Про це сайту DOZOR повідомили у поліції області.

Так, раніше судимий зловмисник уночі проникав до квартир через незачинені вікна, коли потерпілі відпочивали, та викрадав особисті речі.

«Встановити особу нахабного злодія оперативникам вдалося вже після того, як він спробував продати чуже майно стороннім громадянам, щоб заробити таким чином для себе гроші. Довести причетність особи до скоєних злочинів у подальшому вдалося за залишеними крадієм на місці пригоди відбитками пальців. Під час санкціонованих обшуків, у помешканні підозрюваного працівники поліції виявили жіночі сумочки та гаманці, документи, частину оргтехніки та два мобільних телефони, викрадені у потерпілих», - розповів начальник міського відділу поліції Дмитро Авдієнко.

Серед особистих речей зловмисника оперативники виявили «комплект» із кількох десятків ключів, призначення яких нині поліцейські з’ясовують.

За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка». За скоєне чоловіку загрожує до 6 років позбавлення волі.

image
image
Переглядiв: 1035