Кіровоградок привітали з християнським Жіночим днем (ФОТО)

30.04.2017 18:04
image

В обласному центрі Благовіщенський храм провів урочистості для жінок  з нагоди християнського Жіночого дня сьогодні, 30 квітня. Про це сайту DOZOR повідомили у храмі.

«У третій недільний день після Пасхи Церква вшановує євангельських жон-мироносиць, тих жінок, котрі були поряд з Іісусом Христом в час Його проповіді, хресних страждань і воскресіння. У це церковне жіноче свято прийнято вітати своїх близьких жінок - дружин, матерів, сестер. Жінки-мироносиці є прикладом істинної жертовної любові і самовідданого служіння Господу. Церква відзначає цей день як свято всіх жінок-християнок, християнський Жіночий день - кожна жінка землі є прообразом однієї з жінок-мироносиць: вона несе мир світу, своїй родині, домівці, народжує дітей, є опорою чоловікові», - розповів протоієрей Іван Верескун.

Після урочистого богослужіння та хресної ходи з молитвою за мир в Україні усім присутнім жінкам вручили подарунки. Дитячі творчі колективи порадували всіх присутніх гостей танцями, віршами і музичними номерами на подвір’ї храму.

"Бажаємо всім жінкам натхнення і родинного затишку, радості та поваги від домочадців! Нехай Божа благодать наповнює миром та любов’ю ваші душі", - сказав у вітальному слові настоятель Благовіщенського собору Євгеній Назаренко.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Фото надані Благовіщенським храмом

Переглядiв: 1293