Кіровоградська льотна академія приймала американський військовий оркестр (ФОТО)  

27.03.2017 07:09

image

Кіровоградська льотна академія НАУ приймала джаз-бенд оркестр Військово-повітряних сил США «The Ambassadors», що базується в Європі. Про це сайту DOZOR повідомили у закладі.

Приїзд музикантів пов’язаний з двадцятиріччям встановлення дипломатичних відносин між США та Україною.  В рамках туру музиканти відвідають три українських міста -Кіровоград, Одесу та Київ. Кіровоград став першим обласним центром, який прийняв «The Ambassadors» на базі льотної академії.

В рамках заходу учасники оркестру відвідали навчальний заклад де їх чекала екскурсія від керівництва та співробітників академії. А ввечері військовий оркестр дав концерт, присвячений всесвітньо відомому американському джазмену і засновнику першого оркестру Військово-повітряних сил США Глену Міллеру.

Довідково:

Оркестр, розквартирований на німецькому авіабазі «Ramstein», був заснований в 1945 році. Діяльність цього універсального ансамблю може бути пристосована до будь-яких ситуацій, від фонової музики під час виконання офіційних військових функцій до виступів на джазових фестивалях і в концертних залах. Ансамбль пропонує увазі публіки і освітні програми, що представляють собою інформативні та розважальні концерти, проводить індивідуальні та групові майстер-класи, присвячені техніці виконання. Незалежно від причини виступу, «The Ambassadors» мають в своїй програмі безліч музичних творів, які гарантують повний успіх будь-якої події.

Членів оркестру недарма називають «музичними послами Америки». Джаз-бенд грає бродвейський і голлівудський репертуар, мелодії новоорлеанских диксилендів, джазові імпровізації, увертюри, марші.

image

image

image

image

image

image

image

image

Переглядiв: 1457