Кіровоградська обласна лікарня закупить нове обладнання

28.09.2018 07:37
image

Медичні заклади Кіровоградщини отримають близько 10 мільйонів  додаткового фінансування з обласного бюджету. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в облраді.

Так, понад мільйон гривень виділили, зокрема, на медикаменти та харчування. Тож кіровоградська обласна лікарня отримає додатково майже 3 мільйони гривень на придбання апарату MultiFiltrate, апарату короткохвильової діаметрії BTL-6000 Shorwave, проведення капітального ремонту спірального комп′ютерного томографу HiSpeed CT/e і поточного ремонту торакального хірургічного відділення.

Крім того, для об'єднаного автогосподарства медичних закладів і територіального медичного об’єднання «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області» планується придбання пально-мастильних матеріалів на суму понад 4 мільйони гривень. Також у планах провести поточний ремонт в обласній психіатричній лікарні і Маловисківській станції переливання крові.

Тож у кардіологічному диспансері проведуть реконструкцію приміщення під катеризаційну лабораторію для розміщення мобільного ангіографу, в обласному онкологічному диспансері - капітальний ремонт операційного блоку і продовжать реконструкцію обласної дитячої лікарні. Окрім цього, надана фінансова підтримка Кіровоградській обласній організації «Товариство Червоного Хреста України».

Переглядiв: 882