Кіровоградська поліція пропонує майбутнім студентам навчання та роботу

08.02.2018 11:26
image

В обласному центрі управління національної поліції оголосило про початок прийняття документів для бажаючих вступити до вишів МВС.  Про це повідомляє DOZOR.

Так, нацполіція обіцяє абітурієнтам можливість безкоштовного навчання та працевлаштування  у випадку подання документів до правоохоронних органів і подальшого направлення до вишів,  які знаходяться у Києві, Харкові, Львові, Кривому Розі, Одесі, Дніпрі, Сєвєродонецьку.

«Перш за все відкривається перспектива безкоштовно отримати вищу юридичну освіту. Майбутні студенти навчатимуться у найкращих містах України. Також період навчання зараховується до вислуги років. За умови успішного проходження випускник буде працевлаштований за обраною спеціальністю», – розповіла начальник сектору організації відбору управління нацполції Олена Серебреннікова.

За інформацією, наразі є вакантними 22 посади. Документи абітурієнтів приймають до 15 травня. Після подання документів майбутні курсанти мають пройти медичну комісію та скласти нормативи фізичної підготовки.

Переглядiв: 1816