Кіровоградські аудитори знайшли у відділі молоді та спорту порушення на 5 мільйонів

17.07.2018 09:38

Працівники Держаудитслужби знайшли у відділі освіти, молоді та спорту Світловодської районної державної адміністрації  фінансові порушення на 5,3 млн. грн. Про це медіпорталу DOZOR повідомили у відомстві.

За інформацією,відділ покрив витрати витрати сторонніх юридичних осіб за спожиту ними електроенергію та теплопостачання  на загальну суму 556,5 тис. грн.

Крім того, через уведення додаткових штатних одиниць за рахунок загального фонду проведено видатки, які мають здійснюватися за рахунок спеціального фонду на загальну суму 583,6 тис. грн.

Також встановлені незаконні витрати на оплату праці, а також нестачу товарно-матеріальних цінностей та понаднормове їх списання на загальну суму 132,4 тис грн. Недоотримано доходів установою через надання безоплатно в оренду приміщення на загальну суму 34,6 тис. грн.

Відділ молоді та спорту  здійснював закупівлі без застосування визначених законодавством процедур на загальну суму 300 тис.грн. Факти неефективного використання коштів установлено під час ревізії на загальну суму 3505,7 тис. грн.

Через порушення законодавства з фінансових питань на чотирьох посадових осіб склали протоколи про адміністративне правопорушення.

Переглядiв: 592