Кіровоградські дітлахи разом з патрульними побували у «Країні дорожнього руху» (ФОТОФАКТ)

31.08.2017 13:31

image

У Кіровограді на території розважального центру «Crazy Land» патрульні поліцейські долучили дітей до заходу з вивчення правил дорожнього руху сьогодні, 31 серпня. Про це сайту DOZOR повідомили у патрульній поліції міста.

Так, в рамках заходу діти помандрували «Країною дорожнього руху». Під час мандрівки малеча гралася разом з копами в інтерактивні ігри, освоювали правили дорожнього руху, а  активні учасники отримували подарунки. Крім цього, патрульні вручили присутнім спеціальні «Світлячки» - наліпки на одяг, які роблять малечу видимими для водіїв, коли ті повертаються ввечері після школи, гуртка чи екскурсії додому.

«Ми раді від того, що захід всім сподобався, раді бачити щасливі дитячі посмішки. Легка і весела атмосфера сприяє кращому розумінню і запам’ятовуванню елементарних правил безпеки на дорозі, які зможуть вберегти життя та здоров’я кожному учаснику дорожнього руху», - кажуть інспектори патрульної поліції Оксана Білоброва та Сергій Ткаченко.
«Я ніколи не буду порушувати правила дорожнього руху, а коли виросту – неодмінно стану охоронцем порядку», - запевнив патрульних 6-річний Богдан.
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 942