Кіровоградські оперативники затримали вбивцю депутата (ФОТО, ВІДЕО)

25.05.2018 08:52
image

У Черкасах працівники Корпусу оперативно-правової дії з Кіровограда затримали підозрюваного у вбивстві депутата Сергія Гуру. Про це повідомляє сайт Нацполіції у Черкаській області, інформує медіапортал DOZOR.

За словами глави Нацполіції Сергія Князєва, зловмисник зачинився всередині, не висуваючи жодних вимог. Поліція оточила район. Було введено в дію спеціальну поліцейську операцію «Заручник». Найближчий спецпідрозділ КОРД з Кіровограда підняли по тревозі та направили до Черкас. 

«Почувши звуки пострілів у приміщенні, керівники операції прийняли рішення про проведення активних дій. Начальник поліції Черкащини запропонував себе в якості заручника в обмін на людей, які могли знаходитися у приміщенні. Наблизившись до вхідних дверей, де перебував озброєний злочинець, він за допомогою спецпідрозділу затримав правопорушника», – повідомив Сергій Князєв. 

 Наразі поліція Черкаської області проводить розслідування за ч. 2 ст. 115 КК України – умисне вбивство.

За інформацією ЗМІ, подія сталася вчора, 24 травня. Депутата Черкаської облради розстріляли у кабінеті його офісу. Вбивця – колишній охоронець депутата Микола Гончар пройшов до офісу депутата та розстріляв того з пістолета «ТТ». Також нападник залишив в кабінеті гранату Ф-1 із зірваною чекою яку закріпив між стільцями. Діючий охоронець депутата завдав пострілу по нападнику після стрілянини в кабінеті свого підзахисного. Нині нападник знаходиться в лікарні під охороною. 

image
image
Переглядiв: 3288