Кіровоградські підприємства залучать до обороноздатності України

03.03.2017 12:58

imageГолова ОДА Сергій Кузьменко підписав меморандум з керівництвом державного концерну "Укроборонпром" сьогодні, 3 березня. Від співпраці Кіровоградщини з "Укроборонпромом" очікують підписання договорів з підприємствами нашого регіону на 30 мільйонів гривень,  повідомляє DOZOR.

"Ми вже сьогодні отримуємо від Кіровоградщини вузли та агрегати. Ми очікуємо, що підприємства, які не задіяні у цьому процесі, ознайомляться з номенклатурним каталогом і почнуть надавати свої пропозиції. Станом на 2014 рік  українських БТР були на 50% укомплектовані запчастинами з Росії. Зараз - жодного відсотку російської продукції", - повідомив заступник генерального директора "Укроборонпром" Володимир Коробов.

За його словами, цього року державний концерн  реалізував спільно з підприємствами нашого регіону договори на 5,4 млн грн.

"Ми очікуємо від підписання меморандуму поштовху нашій економіці завдяки національному концерну. Сподіваюся, маючи базу даних, підприємства будуть воліти розвивати свій бізнес, створювати нові робочі місця та платити податки", - зазначив голова ОДА Сергій Кузьменко.

Довідково

Державний концерн «Укроборонпром» - це група компаній під державним управлінням, яке об'єднує більшу частину підприємств оборонно-промислового комплексу України. Концерн входить у перелік підприємств стратегічного значення для економіки і безпеки України.

image

image

image

image

image

image

Переглядiв: 1082