Кіровоградські рятувальники отримали нові машини та спорядження (ФОТО)

05.01.2018 12:27
image

В обласному центрі на території навчального пункту аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС в області відбулася передача нових пожежно-рятувальних автомобілів та спорядження сьогодні, 5 січня. Про це сайту DOZOR повідомили у відомстві.

За інформацією, начальник ДСНС області Віталій Миронюк передав ключі від двох пожежних автомобілів начальнику 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія Олександру Загурському. Автомобілі до області передала Державна служба з надзвичайних ситуацій України. Вартість такого автомобіля скаладає більше 4 мільйоінв гривень. Крім цього, ще дві автівки передали до Новоукраїнського та Олександрівського районних підрозділів Управління ДСНС в області.

Також головний рятувальник області передав до управління тягач FORD Cargo 3542T з напівпричепом ВАРЗ-НПВ 4709 з тралом вартістю понад 2,5 млн. гривень, сапери отримали бронежилети КОРСАР,  бронежилети загального призначення,  кулезахисні шоломи, бойовий одяг та апарати захисту органів дихання.

Після урочистих заходів жителі  міста мали змогу на власні очі побачити нові автомобілі, коли колона техніки проїхала центральними вулицями. 

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 2959