Кіровоградські школярі під час відпочинку можуть потрапити до прокуратури

15.05.2018 07:12
image

В обласному центрі на базі міських шкіл працюватимуть різноманітні профільні загони, які мають бути цікавими для учнів. Про це під час прес-конференції повідомила начальник міського управління освіти Лариса Костенко сьогодні, 15 травня, інформує медіапортал DOZOR.

«Ми будемо відкривати цього року різні профільні загони. Минулого року у нас працювала літня школа бізнес-лідерства. Зараз дуже багато бажаючих долучитися до цієї школи. Буде працювати школа з програмування, фітнес-школа,  школа з робототехніки, театральна тощо. Літні школи створюються на базі окремих шкіл, але записатися туди можуть учні з будь-яких шкіл. Для того, щоб записатися до бажаної школи, необхідна медична довідка та довідка зі школи, де дитина навчається. З 16 травня буде працювати моніторингова група для обстеження та надання висновків щодо готовності закладів відпочинку до прийому дітей. Також  є домовленість з КП «Електротранс» щодо безкоштовного проїзду для дітей на період роботи літніх таборів», - розповіла Костенко.
«У нас в школі «Правових лідерів», яка буде діяти на базі НВО №34, відбуватимуться зустрічі з адвокатами, відвідування відкритих судових засідань, екскурсії до прокуратури області. У літній школі бізнес-лідерства заплановані відео-конференції з школами Нью-Йорка, виїзди на агроферми, на успішні та збиткові підприємства, зустрічі з підприємцями. Така школа бізнес-лідерства працюватиме на базі  шкіл №16 та №19.  Що стосується літньої школи, то до нас долучаються партнери – фітнес-клуби «Драйв» та «Лідер». У перший день роботи школи заплановані змагання між учнями у Ковалівському парку, тренування. Ми пропонуємо цікавий відпочинок для наших дітей», - додала посадовець.

Як зазначила посадовець, кожна школа відпочинку матиме свою сторінку у соцмережах. Бажаючі взяти участь у роботі школи відпочинку також зможуть зареєструватися у соцмережі.

За словами Лариси Костенко, харчування під час відвідування шкіл може бути одноразове чи дворазове. Одноразове –коштуватиме 15 гривень за день, а якщо обирається дворазове харчування, то ще додається 8 гривень на сніданок.

Переглядiв: 920